Bedrijfsbezoek Modderkolk Wijchen

Een aantal keer peer jaar gaat RT199 op bezoek bij diverse bedrijven uit de regio. Bart Wiersma (eigenlijk zijn vrouw Sem, waarvoor dank) had maandag 24 juni 2019 een bedrijfsbezoek kunnen regelen bij Modderkolk B.V. te Wijchen.

Op de afgesproken tijd was eenieder van ons aanwezig op de afgesproken locatie. Vanwege de hygiëne was ons verzocht om op teenslippers te komen. Een erg leuke grap…

Na een heerlijke kop koffie te hebben gedronken met Simon de Luij (eigenaar Modderkolk B.V.) mochten we een kijkje in de keuken nemen.

Simon vertelde ons uitgebreid en vol trots over de historie van Modderkolk: hoe het familiebedrijf is ontstaan en hoe het bedrijf, zelfs tijdens de crisis, in staat is geweest om steeds te blijven groeien.
Simon heeft een heldere en duidelijke visie en heeft daarnaast goede ideeën om continu te blijven innoveren. Bij Modderkolk staat de klant altijd centraal en de medewerkers worden erg betrokken bij de bedrijfsvoering, dit zorgt voor een fijne samenwerking en een prima werksfeer.

Modderkolk kan dankzij de jarenlange ervaring tijdig en zeer doelgericht bijsturen als het gaat om project- en procesmanagement. Modderkolk hanteert hiervoor een eigen ontwikkelde methode welke zorgt voor een optimale samenwerking tussen de verschillende afdelingen en medewerkers.

Nadat we een uitgebreide rondleiding hadden gehad door de productiehal waar eveneens veel vernieuwende technieken werden toegepast belandde we in de kantine ofwel de bar. We hebben na afloop genoten van een heerlijk koud biertje van de tap en nog wat nagepraat. Het was een erg interessante en leerzame avond we waren allen geïnspireerd door het verhaal van Simon en de manier waarop Modderkolk Wijchen te werk gaat.

Simon, hartelijk bedankt voor de gastvrijheid, je tijd en uitgebreide toelichting!

Wenst u meer informatie over Modderkolk? Neem eens een kijkje op de website: www.modderkolk.nl