Fantastisch Kerstdiner 2017!!

16 december was het dan eindelijk zo ver!!! Na maanden van spanning en verschillende raadsels en teasers was het zaterdag zover, de locatie was bekend. We werden samen met partner verwacht op de Stoeterij “Buitenzorg” te Bemmel.

Bij binnenkomst was de lange tafel prachtig gedekt en de bubbel lekker koud. Na een bezoekje aan de hengsten, waar sommige van ons hun meerdere moesten erkennen, op naar het diner.
Toen het voorgerecht en de soep achter de kiezen waren, volgde er een fantastische speech van onze interim-voorzitter Michel Overmeer. Een speech vol humor, reflectie en onwaarheden was het resultaat. Ook werd de Tafelaar-van-het-jaar bekend gemaakt. Deze eer was dit jaar voor Tim v Empel, a.k.a. chocoprins. Met het gezamenlijk leeg maken van een glas bijna net zo groot als Tim zelf, was het officieel. Nog bedankt RT126 voor dit mooie glas. Er viel nog een prijs uit te reiken, deze twijfelachtige eer was voor de minst aanwezige Tafelaar. En met een mooie eindsprint heeft Michel Alderden. de eer een voorjaars BBQ te organiseren.
De zaal werd wat onrustig na al deze plechtigheden (en de rijkelijk vloeiende wijn) dus snel door met het eten en de gezellige stoelen dans. Het diner werd afgesloten met een heerlijk kaasplankje.

Over de terugweg vanaf Bemmel zal nog lang worden nagepraat, of het lag aan de sportieve rijstijl of dat ene laatste wijntje laten we maar in het midden.

Bedankt Kerstcommissie Jasper en Poos. De lat voor volgend jaar is weer hoger gelegd