Vader- kindweekend, het was daar fantastisch

Op de mooie ochtend van 09.06 was het verzamelen voor de deur van Jasper. De kinderen waren vertrokken naar het klimmenrek, en de vaders (en niet vaders) aan de koffie. Een mooie start van de ochtend dus.

Na een “lange” rit over slingerende landweggetjes was daar de camping  “Driehuis” in Reek. De kroost was bijna direct vertrokken naar de speeltuin en de stallen. Na wat kunst en vliegwerk stonden de diverse tenten. Als laatste kwamen Bassie en Adriaan op de camping aan, je kon duidelijk zien dat er veel werk was gegaan in het opknappen van de caravan. Nog een paar puntjes op de i en klaar is dat ding.

Hop met zijn alle in de auto’s en naar  “Das Leuk”.
Waterpompen, takken in de vijver gooien en allemaal over het blotevoeten pad. Met een rand geval op de modderpoel kwam iedereen er ongeschonden uit. Best een prestatie zou ik zo zeggen.

Op naar de pannenkoeken bij Pan & Zo, ja die vielen in de smaak. Met een beetje hulp van de serveerster (die dacht dat redden ze nooit) was het eten ook een feest op zichzelf.

Moe en voldaan terug naar de camping, nog wat voetballen en hup wassen en naar bed. Nou ja met wat extra overtuigingskracht en een vaderlijke toespraak ging alle kroost naar bed.

Een kleine biologieles over de Junikever verder en na een (warm) biertje of 2,3,4 kwamen de mooie verhalen evenals de beste muziek allertijden op tafel.

Na een korte nacht in de tent, was het weer vroeg op (voor sommige althans). Geen tijd voor ontbijt, nou ja even snel dan. En door met zijn alle de stal in met de boer en de koeien voeren en het paard van Tim v E in de wei zetten.

Helaas moest er weer een einde komen aan dit fantastische weekend. Inpakken en naar huis.

 

Rest mij niets anders dan “Het was fantastisch” top georganiseerd mannen. Denk dat de kinderen al weer zitten te wachten op volgend jaar.