Lid Worden

Lid van een Tafel word je niet zomaar. Als Tafelaar moet je namelijk iets wezenlijks kunnen toevoegen aan de Tafelronde. Bovendien zijn er slechts een beperkt aantal tafelplaatsen beschikbaar. Er komen doorgaans slechts weer plaatsen vrij op het moment dat een Tafelaar zijn geliefde Tafel op veertigjarige leeftijd (gedwongen) moet verlaten. Het is daarbij overigens gebruikelijk dat kandidaat-leden op voordracht van 2 leden kan worden voorgedragen en slechts voor de Tafel wordt uitgenodigd indien er geen bezwaar vanuit de Tafel wordt gemaakt tegen toetreden van dit nieuwe lid.

 

“TAFELEN IS VRIJWILLIG, MAAR NIET VRIJBLIJVEND…”

 

Wij zoeken tafelleden!

Momenteel zijn we op zoek naar interessante kandidaten die lid willen worden van Tafelronde Wijchen. Een tafel bestaat uit ongeveer 15 tot 25 leden. Omdat wij bezig zijn met het oprichten van een volledig nieuwe Tafelronde in Wijchen, zijn er op dit moment nog wat plekken vrij. Een unieke kans aangezien gevestigde tafels in principe altijd vol zitten. Wacht echter niet te lang, want vol = vol!

 

Criteria?

Ben jij een ondernemende man tussen de 20 en 36 jaar die denkt wat aan Tafelronde toe te kunnen voegen? Woon je in Wijchen of in de directe omgeving van Wijchen? En ben je daarnaast ook nog eens werkzaam in een van de volgende sectoren: medische wereld (bijv. (dieren)arts), agrarisch, onderwijs, gemeente(ambtenaar), horeca, topsport, kunst & cultuur? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Neem contact met ons op voor meer informatie.