Thuisbezoek

Gisteravond (11/3) stond er een thuisbezoek gepland bij een Tafelaar. Tijdens deze bijeenkomst werden we verrast met een Zuid-Afrikaanse Bobotie, bereid volgens een geheim recept dat al generaties lang binnen de familie wordt doorgegeven. Na het diner was er een vergadering gepland. Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid en het overheerlijke diner Ewoud!

Ladies Night

Damesavond! Afgelopen zaterdag (2/3) was het weer tijd voor de jaarlijkse ladies night, waar de dames van de Tafelaars samen genoten van een leuk potje bowlen bij Planet Awesome gevolgd door een heerlijk diner in de stad. Bedankt aan de commissie voor de fantastische organisatie!

Bedrijfsbezoek OC Verhulst

Warmtewiel, ventilator, filter en verwarmings- en/of koelsysteem. Zo maar enkele termen die gisteravond (26/2) tijdens ons bedrijfsbezoek bij OC Verhulst voorbij kwamen.

Oudledenavond

Op zaterdag 3 februari stond voor het eerst een bijeenkomst voor voormalige leden op de agenda. Naast het ophalen van herinneringen, omvatte de avond een bierproeverij bij brouwerij De Hemel en het verkennen van het nachtleven in Nijmegen. Ook kregen we de kans om te ontdekken hoe onze voormalige tafelgenoten het leven na de Tafel […]

Nidum

Gisteravond (01/02) waren we te gast bij Nidum, gevestigd in Grave (NB). Op deze monumentale locatie begonnen we de avond met een glaasje cava, gevolgd door een rondleiding door de kazematten waarin prachtige showrooms zijn gevestigd. Ook namen we een kijkje in de designsuites van het boetiekhotel, werkelijk waar fantastisch mooi! Tijdens deze avond hadden […]

Bierproeverij

In de Hemel is geen bier daarom drinken we het hier! Gisteravond (22/01/24) hebben we genoten van een heerlijke bierproeverij bij eetcafé De Maaspoort in Grave.

Nieuwjaarsdiner

Zaterdagavond 6 januari stond het jaarlijkse nieuwjaarsdiner op het programma. Op een schitterende locatie aan de Maas in Ravenstein, werden we getrakteerd op een heerlijk diner en werd er ook teruggekeken de activiteiten van 2023. Nogmaals dank aan de commissie voor deze geslaagde avond!

Tijd voor wat ontspanning! Afgelopen woensdagavond, in plaats van op de gebruikelijke maandagavond, werd er bij de Boules & Bites Bar te Nijmegen een potje jeu de boules gespeeld door de heren!

Stadswandeling Grave

In de avond van maandag 23 oktober stond een interessante stadswandeling door het historisch centrum van het pittoreske vestingstadje Grave op het programma. Desondanks de regen, was het een leerzame trip door de monumentale binnenstad van dit prachtige stadje aan de Maas!

Bedrijfsbezoek Kraft Heinz Research & Development Center

Op vrijdag 13 oktober waren we te gast bij het Research & Development Center van Kraft Heinz in Nijmegen. Hier kregen we naast een interessante presentatie & rondleiding ook nog eens leuke goodiebag met allerlei producten uit het Kraft Heinz assortiment!